over ons

Sulteq Distributie Allweiler is exclusief distributie partner voor de Nederlandse markt

Allweiler GmbH, onderdeel van de Circor groep, heeft Sulteq B.V. na een uitgebreide selectieprocedure, aangewezen als geautoriseerd exclusief service en distributiepartner. Reden hiervoor was het optimalisatieproces van verkoop en servicekanalen, om door herstructurering op lokale markten in de diverse landen concurrerend te blijven.

Mede door de jarenlange ervaring in ’pompenland’ van de diverse medewerkers, de toegevoegde waarde met betrekking tot after sales, reparatie- en revisiemogelijkheden in samenwerking met het zusterbedrijf Sulteq pompen en revisie, heeft Allweiler in Sulteq de perfecte partner gevonden.

Allweiler is als eerste pompfabrikant in Duitsland, sinds 1860 gespecialiseerd in de fabricage van pompen voor o.a. de scheepvaart, offshore, petrochemie en algemene machinebouw. De hoogwaardige producten uit het Allweiler programma zijn het resultaat van jarenlange ervaring, de beste materialen en innovatieve productontwerpen. Daarnaast hebben betrouwbaarheid, deskundigheid en marktgerichtheid mede bijgedragen aan de stevige marktpositie die het vandaag de dag bezit. Het programma bestaat onder andere uit centrifugaalpompen, driespillige schroefpompen, propellerpompen, slangenpompen, enkelwormpompen, tandradpompen en mazeratoren.

Snelle en vakkundige dienstverlening

Bedrijfspand Sulteq Opaalstraat Hengelo

Sulteq distributie Allweiler biedt door korte en directe communicatielijnen, voor u als klant voordelen met betrekking tot snelle reacties op vragen, aanvragen en selecties. Bovendien hebben wij direct toegang tot vele technische detail informatie, voorraadbestanden, (oude) stuklijsten/artikelnummers enz. via het Allweiler informatie systeem. Wij zien er naar uit om u snel en vakkundig van dienst te zijn.

Het Sulteq Distributie Team

Markten

Markten waar wij ons op begeven zijn onder andere: industrie, drinkwater, afvalwater, weg en waterbouw, installatietechniek, land- en tuinbouw, food en chemie.

Sulteq Pompen en Revisie

Sulteq Pompen en Revisie is al meer dan 15 jaar een begrip in de wereld van pompen. Door de technische kennis en expertise is Sulteq Pompen en Revisie BV uitgegroeid tot een all round pompen- en revisiebedrijf waarin kwaliteit en betrouwbare producten centraal staan.

Met een vakkundig en enthousiast team zorgt Sulteq ervoor dat voor elke pomptoepassing de juiste producten worden geselecteerd en geleverd. Bij Sulteq kijken we steeds naar nieuwe ontwikkelingen in de markt en in samenwerking met de fabrikanten zetten we deze om in nieuwe innovaties.

Jarenlange ervaring gecombineerd met brede technische scholing van de medewerkers, heeft inmiddels vele succesvolle projecten en indrukwekkende referenties opgeleverd. 


Energieneutraal pand

Sulteq werkt vanaf 2020 vanaf de moderne en energieneutrale locatie aan de Opaalstraat in Hengelo. Sulteq heeft in haar eigen bedrijfspand geïnvesteerd in een lucht/warmtepomp en ledverlichting met bewegingssensoren. We gebruiken geen gas en hebben ons dak belegd met zonnepanelen die een geschatte energieproductie van 90.000 kWh/jaar leveren. 

In dit ruime pand zijn wij uitstekend voorbereid op de toekomst!

Scroll naar boven