Exclusief service- en distributiepartner Allweiler

Sinds maart 2012 is Sulteq distributie Allweiler actief als exclusief distributie partner voor de Nederlandse markt.

Allweiler GmbH, onderdeel van de Circor groep, heeft Sulteq B.V. na een uitgebreide selectieprocedure, aangewezen als geautoriseerd exclusief service en distributiepartner. Reden hiervoor was het optimalisatieproces van verkoop en servicekanalen, om door herstructurering op lokale markten in de diverse landen concurrerend te blijven.

Mede door de jarenlange ervaring in ’pompenland’ van de diverse medewerkers, de toegevoegde waarde met betrekking tot after sales, reparatie- en revisiemogelijkheden in samenwerking met het zusterbedrijf Sulteq pompen en revisie, heeft Allweiler in Sulteq de perfecte partner gevonden.

Allweiler is als eerste pompfabrikant in Duitsland, sinds 1860 gespecialiseerd in de fabricage van pompen voor o.a. de scheepvaart, offshore, petrochemie en algemene machinebouw. De hoogwaardige producten uit het Allweiler programma zijn het resultaat van jarenlange ervaring, de beste materialen en innovatieve productontwerpen. Daarnaast hebben betrouwbaarheid, deskundigheid en marktgerichtheid mede bijgedragen aan de stevige marktpositie die het heden bezit. Het programma bestaat onder andere uit centrifugaalpompen, driespillige schroefpompen, propellerpompen, slangenpompen, enkelwormpompen, tandradpompen en mazeratoren.

De samenwerking met Sulteq B.V., zal door korte en directe communicatielijnen met de productspecialisten, voor u als klant voordelen bieden met betrekking tot snelle reacties op vragen, aanvragen en selecties. Bovendien hebben wij direct toegang tot vele technische detail informatie, voorraadbestanden, (oude) stuklijsten/artikelnummers enz. via het Allweiler informatie systeem. Wij zien er naar uit om u snel en vakkundig van dienst te zijn.

Het Sulteq distributie Allweiler team.

Bedrijfspresentatie Allweiler GmbH